Moje meno je Štefan Sklenár. Ako svadobný DJ a moderátor na svadbu som každý týždeň na inom mieste. Na obrázku ma môžte vidieť v roli starejšieho v Penzióne na Rožku (okres Zvolen).

Banskobystrický kraj má svoje hrdé zvyky a tradície. Tvoria ho rázovité regióny ako Horehronie, Podpoľanie, Gemer, Novohrad a Hont. Plánované svadby bývajú najmä v mestách Banská Bystrica, Zvolen, Detva, Krupina, Brezno, Lučenec, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Poltár, Revúca, Banská Štiavnica, Žiar nad Hronom, Žarnovica, Kremnica.

Zvolen

Keďže ja bývam vo Zvolene už 5 rokov, priestory na svadobné hostiny tu v okolí dobre poznám. 

Hotel Poľana

Hotel a reštaurácia oplýva atmosférou doby, v ktorej bol aj postavený. To, že na svadbách býva občas prítomný aj samotný pán riaditeľ hotela značí, že vedenie berie každú svadbu ako jedinečnú príležitosť a bude sa snažiť splniť Vaše požiadavky do najmenších detailov. Takýto prístup dosť často postrádam v ostatných prevádzkach. Veľmi oceňujem aj personál, ktorý po toľkých rokoch svadieb a skúseností funguje neskutočne zohrane. Kuchyňa výborná. Pri Hoteli Poľana si môžte byť istý, že na stôl dostanete vždy dobrý servis a produkt za skvelú cenu. Hotel ponúka 64 izieb a 10 luxusných apartmánov s kapacitou 112 stálych a 38 príležitostných lôžok. Svadobná sála je pre maximálne 200 ľudí.

Reštaurácia Seasonwww.season.sk

Reštaurácia sa nachádza priamo na námestí. Ľudia si často vyberajú tento priestor, kôli výhodnej polohe, skvelým jedlám a príjemnej obsluhe. Svadobná hostina sa začína vnútri, ale počas svadobného veselia majú Vaši hostia možnosť vyjsť na peknú terasu a vychutnať si svoj obľúbený nápoj. Tanečný parket býva pred barom pri hlavnom vchode alebo pri presklených dverách vedúcich na terasu.

Penzión Almádawww.almada.sk

V tejto reštaurácií som 1 rok pracoval a brigádoval. Môžem preto odporučiť profesionálny prístup od majiteľky pri plánovaní svadby až po kuchára pri samotnom výdaji jedál. DJ býva rozložený na vrchnom poschodí. Tanečný parket je v strede hlavnej miestnosti. Bližšie info nájdete na ich stránke.

Penzión Qwww.penzionq.sk

Tu som ešte nehral, ale teším sa keď budem. Táto voľba vyzerá byť najlepší pomer kvality služieb a peňazí.

Reštaurácia Centrum

Ľudia si chvália veľké priestory a chutné jedlo v reštaurácií Centrum. Sám som bol nejeden krát milo prekvapený na svadbe alebo plese. Priestory sú dokonca novo prerobené. DJ-om odporúčam nasvietiť miestnosť do farby výzdoby a svadobné veselie môže začať!

Sliač

Hneď vedľa Zvolena pár kilometrov smerom na Banskú Bystricu za mestečkom Sliač sa nachádza prvé veľmi pekné miesto. 

Tri Dubywww.tridubygolf.sk

Neskutočne milá obsluha a pani prevádzka Vás privíta na ďalšiom skvelom mieste na svadbu v Banskobystrickom kraji. Čo som tu videl prvý krát, bola otvorená kuchyňa. To znamená, že vidíte od stola priamo na kuchára 🙂 Personál obsluhuje na vysokej úrovni. Všetci sú veľmi milí a vysmiati. Hneď vedľa reštaurácie máte terasku a výhľad na golfové ihrisko. Prajem Vám teda pekné počasie, pretože nič iné sa Vám v tomto priestore pokaziť asi nemôže 🙂

Penzión na Rožku (Sliač)www.penzionnarozku.sk 

Na Penzión na Rožku mám len dobré spomienky. Tento rok som tam robil starejšieho a všetko prebiehalo bez jediného problému. Sála veľmi pekná, tanečný parket dosť veľký a jedlo chutné. Páči sa mi, že je tu všetko pokope v jednej miestnosti. Ľahšie sa potom moderuje a mladomanželia si zas chválili možnosť ubytovania pre svojich hostí.

Penzión Zlatý Dukát (Zvolenská Slatina) 

V okolí jeden z najkrajších priestorov, kde si môžte spraviť záhradnú svadbičku. Služby na vynikajúcej úrovni. Tanečný parket je medzi pódiom a svadobným stanom.

Iné miesta a priestory na svadbu

Hotel Kráľová, Hotel Gala Hronsek, Vodný Hrad Hronsek, Hotel Kochau v Kováčovej

Ako DJ, moderátor a blogger pre Vás píšem články o svadbách z rôznych kútov Slovenska. Odporúčam: svadobné dekorácie Heliumking, svadobné oznámenia, darčeky Chocolissimo, šperky E-shop a  novomanželské zľavy od Invia.sk!